Over Marloes Mees ten Oever – van Rij

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, sindsdien ben ik werkzaam bij Van Rij Mondzorg. Ik heb me de afgelopen jaren verdiept in verschillende deelgebieden binnen de tandheelkunde. Mijn affiniteit ligt naast de algemene tandheelkunde met name bij het behandelen van kinderen, mensen die een angst hebben opgebouwd en Invisalign (de doorzichtige beugel).

Ook ligt mijn interesse bij het precisiewerk van wortelkanaalbehandelingen maar het belangrijkste vind ik de mens achter de mond. Iedere patiënt heeft een eigen verhaal, achtergrond en (tandheelkundige) wens. Daarnaast streef ik ernaar om bij te blijven met alle ontwikkelingen en vernieuwende technieken. Naast mijn werkzaamheden in de praktijk in Veenendaal werk ik ook in onze vestiging in Scherpenzeel.

Werkdagen en tijden

Maandag: 12.30 – 17.00
Dinsdag: 12.00 – 20.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 12.30
Vrijdag: 08.30 – 16.00

Marloes Mees ten Oever – van Rij

Spoed hulp nodig?

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.