Over Milan Admiraal

In 2017 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en kort daarna met veel plezier gestart met mijn werkzaamheden bij van Rij Mondzorg. Ik heb me tijdens mijn studie vooral gericht op de reconstructieve tandheelkunde, maar ik verdiep me momenteel ook nog in andere onderwerpen. Om de optimale kwaliteit binnen mijn behandeling te realiseren en bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde volg ik daarnaast nog een breedspectra aan nascholing. Ik vind het contact tussen tandarts en patiënt erg belangrijk en daar besteed ik tijdens mijn behandelingen dan ook voldoende aandacht aan. Dit zorgt voor tevreden patiënten die zich bij me op hun gemak voelen. Ik haal plezier uit mijn werk op het moment dat een patiënt tevreden en met een glimlach de deur uit gaat.

Werkdagen en tijden

Maandag: 08.00 – 16.00
Dinsdag: 07.00 – 15.00

Milan Admiraal

Tandarts

Spoed hulp nodig?

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.